Susu Ilham

Masih mencari produk susu yang sesuai untuk diri sendiri atau anak-anak? Atau ragu-ragu dgn status halal susu-susu yang sedia ada? Persoalan yang mungkin biasa untuk mereka yang teliti menjaga pemakanan anak-anak demi masa depan yang terbaik.

So, di sini saya nak promote susu Ilham, susu pertama di dunia yang dilengkapi TERAPI AL-QURAN. Ape yang lebih menarik, susu ini ada tambahan makanan sunnah seperti kurma dan kismis. Rasanya memang sedap!

Susu ni ada 2 peringkat:
1)1-3 tahun
2)4 tahun ke atas ( perisa vanilla/coklat) *

Sebenarnya, susu ni sesuai untuk semua peringkat usia, bkn saje untuk kanak2, tapi untuk org dewasa juga. Utk org dewasa, terdapat dua perisa yang lazat dan SEDAP which is Coklat dan Vanila.

Jadi, keseluruhannya, sesiapa sahaja boleh consume susu ni, including preggy mommies, breastfed mothers (kurma membantu menggalakkan pengleluaran susu), kanak-kanak, lelaki, perempuan. Pendek kata,semua boleh.

Anda semua boleh baca maklumat lanjut tentang susu ni dari website www.ilham4u.com regarding khasiat bahan-bahan yang terkandung dalam susu ni, ataupon boleh la dibaca summary of facts yang sy sertakan ni.


Boleh dapatkan daripada saya, dengan harga berikut.
1)1-3 tahun= RM48.90/ 650g
2)4-7 tahun ( perisa vanilla/coklat)=RM48.90/650g

Lagi banyak beli, lagi murah dapat.
Boleh hubungi sy untuk pertanyaan lanjut.

Nurul Husni Che Husin
019-9990260
No 6, Jalan 34, Taman Perumahan Rantau Bukit,
Kerteh, Kemaman, Terengganu.
Emel: nurulhusni.ch@gmail.com / nurulhusni_chehusin@petronas.com.my

Di sini saya postkan juga testimonial pengguna susu ni:

Testimonial 1: Ibu yang menyusukan anak.

Testimoni saya sebagai ibu yang menyusukan anak:
Semalam baru saya minum 2 mug. Malamnya, susu 
kat breast sampai mengalir keluar walaupun baby minum macam biasa. Bangun pagi cadar katil basah dengan sususaya. Alhamdulillah mungkin berkat kurma dalam susu tu yang banyakkan susu- Huda, Paka

Testimonial 2: Anak
Alhamdulillah,Selepas seminggu mengambil susu Ilham,Afnan 1 tahun 8 bln,telah sembuh dari batuk dan selsema yg berpanjangan sejak 2 bulan yg lalu. Demam pun tiada lagi. Apalah nak bandingkan kos berjumpa doktor dgn membeli Ilham.Sangat berbaloi.Selain itu,Afnan semakin ceria dan pintar. Dia semakin petah berkata-kata dan menunjukkan perilaku yang positif. Tambahan baru mendapat adik, dia menunjukkan sifat yg matang sebagai abang. Jika dulu, asyik merajuk,sekarang tidak lagi.Malah asyik mencium adiknya.InsyaAllah perubahan yg positif.Sy akan teruskan pengambilan susu Ilham utk Afnan.Kawan2 Afnan,jom minum Ilham!Sedap!!- Aisyah Hamsan, Kemaman

Jadi, tunggu apa lagi. Tak rugi membeli, sbb seisi rumah boleh minum! Dan ianya pelauran jangka panjang yang baik untuk masa depan anak-anak kita. Bersama menyokong produk Muslim!


*note: kotak tertulis 4-7 tahun.                                                                                                                                                www.ilham4u.com